Tres victòries pels equips del Vòlei Club Igualada

Dilluns, 16 març 2009. 18:00. Redacció AnoiaDiari.
Bon cap de setmana pels equips sènior masculí i femení i pel juvenil femení. Tots tres equips, a casa o a fora han fet un bon paper, amb l'aclaparadora victòria de 3 sets a 0.

Fotografia d'arxiu

Sènior Masculí: Partit plàcid

ÒSCAR PASTISSER IGUALADA VC 3-0 CV SANT JUST

Dissabte passat, l’equip sènior masculí de l’OPIVC va guanyar clarament al cuer de la classificació, el CV Sant Just. La diferència entre els dos equips va ser molt gran i aquesta es va traslladar als resultats dels parcials dels sets: 25-20/25-15/25-15. Després d’aquesta victòria, obligada si volen continuar en la lluita per la permanència, els igualadins es troben amb 9 victòries, les mateixes que dos rivals més. A falta de 3 jornades per finalitzar la competició, la mitja taula es troba molt apretada, i el desenllaç pels partits corresponents a aquestes serà transcendental.

Entrant dins el partit, els igualadins no van tenir cap dificultat per sortir-ne victoriosos. El domini i la superioritat es van posar de manifest des d’un bon principi. Un dels aspectes a destacar va ser el servei de l’Igualada, fort i sense errades. Gràcies a aquest aspecte, l’equip rival va tenir molts dificultats en la construcció de la jugada i l’Igualada començava a distanciar-se. De fet, vam poder veure, en vàries ocasions, un gran nombre de serveis consecutius executats pel mateix jugador. L’atac de l’Igualada va ser coherent i en algunes ocasions força contundent, pel que impossibilitava la resposta de l’equip rival. Finalment, val la pena comentar que el públic present va fer una gran aportació a l’equip. Ara més que mai, l’Igualada necessita sentir-se suportat com s’hi va sentir.

En el pròxim partit, l’Igualada s’enfrontarà amb el CV Torredembarra.

Juvenil femení: Amb el pas a semifinals assegurat

El passat dissabte 14 de març el juvenil femení va disputar l'últim partit corresponent a la segona fase. Les igualadines ja s'havien assegurat la segona posició i conseqüentment el pas a les semifinals, tot i així, aquestes van realitzar un bon partit, ple d'entusiasme i dedicació. El partit en tot moment va ser dominat per les jugadores locals, aquestes no van cometre massa errors i van construir molt bones jugades, ben al contrari que les contrincants. Així doncs, el partit va culminar amb un clar 3-0 a favor de les locals.

El pròxim partit serà dissabte 21 a les 16:00 al Gimnàs de les Comes.

Sènior femení: Una victòria d’equip

El passat dissabte l’Igualada Vòlei Club es va desplaçar a Tordera per jugar contra el Club Volei Tordera, segon classificat per darrera de les igualadines. El partit és preveia igualat i amb un extra de motivació, ja que una victòria visitant les convertiria en campiones de 3era Catalana Grup E a falta d’un partit per disputar-se.

Les igualadines van entrar a la pista amb gran concentració, i des dels primers punts ja van obrir un marge de 5-6 punts que permetia jugar amb tranquilitat, mica en mica, però, el Tordera anava retallant la distancia fins arribar a un parell de punts de les igualadines. Però en arribar als últims punts, l'Igualada es va mostrar intractable, sense casi errors i amb una gran defensa va aconseguir guanyar el set per 21 a 25.

El segon set, va començar de manera molt diferent, l'Igualada va sortir a la pista una mica desconcentrat i va cometre els maleïts errors no forçats, el Tordera va aprofitar-ho perfectament per marxar en el marcador amb un preocupant 7 a 1. L'Igualada va reaccionar, i a través de la concentració i una bona defensa podia construir jugades amb un bon atac que en molts casos resultava punt directe. Pas a pas l'Igualada anava retallant punts fins a arribar al 17 a 17. L'entrenador local va demanar un temps per fer reaccionar el seu equip però va ser en va, ja que l'Igualada no estava disposat a abaixar el seu ritme, les locals no podien trencar la teranyina defensiva que estava desplegant l'Igualada i no trobava la manera de realitzar cap punt. Al final segon set per les visitants per un 21 a 25.

El tercer set, va resultar el més igualat del tres, cap dels dos equips marxava en el marcador més de dos punts, tot i que la sensació era que l'Igualada tenia un plus guardat que volia reservar per el moment final. I així va ser, un altre temps mort aquest cop demanat per el tècnic visitant, va semblar com el punt de sortida d’aquest plus d’intensitat, i es que l'Igualada es va emportar l'últim set amb un parcial de 1 a 8. Al final 18 a 25 i cap a Igualada amb la feina feta i amb un excel•lent regust de boca.

Com a apunt final cal destacar la seriositat del equip de l'Igualada en totes les facetes del partit, on va semblar que l'equip va saber llegir el partit a la perfecció, tenint petites errades quan es podien tenir i gran concentració al final de cada set.