Victòria a casa de les sènior i les juvenils del Club Handbol Vilanova

Vilanova 27 - Esplugues 26 // Vilanova 25 - Palautordera 19

Dimarts, 13 octubre 2009. 09:00. Redacció AnoiaDiari.
Després d’haver assolit, el cap de setmana passat a Sant Esteve de Sesrovires, el dret a jugar a la màxima categoria de l’handbol a Catalunya; l’equip sènior del club handbol Vilanova, va aconseguir dissabte a Can Titó, la seva primera victòria a la categoria. Perla seva banda les juvenil del CHV van recuperar la confiança de joc, mostrada en altres partits, tot recordant el primer partit de les fases contra el Sant Joan.

Les noies del sènir del CH Vilanova

Sènior femení

CH Vilanova 27 - Esplugues CH 26

Una primera part molt treballada en atac i una defensa molt seria de les vilanovines van provocar que l’Esplugues (equip que l’any passat va realitzar fases d’ascens a Nacional) marxessin a la mitja part amb una avantatge de 8 gols. Una segona part on l’equip visitant va fer valer la seva veterania es van arribar a col•locar a un gol, resultat final.

Uns dos primers punts merescuts per les anoienques que comencen el seu retorn a la màxima categoria amb molt bon peu.

Alineació i gols: LIDIA (7) – SANDRA (2) – SILVIA (11) – JUDIT (4) – SONIA (1) MARTA (0) – GAL•LA (2) – MONICA (0) – TANIA (0)- LAIA (0) (PORTERES NOELIA i LIDIA HERNANDEZ)

El proper cap de setmana a la pista del Castelldefels B.

Juvenil femení

CH Vilanova 25 - CH Palautordera 19

Des del primer moment el Vilanova va voler dominar el joc i tenir el tempo del partit, el minut 15, l’equip guanyava per dos gols de diferència, però un temps mort visitant va fer girar el marcador amb un parcial de 0 – 3. Les imprecisions, en la passada i en el llançament per part de les locals feien avançar al Palautordera, tot i així a la mitja part les vilanovines dominaven per un ajustat 12 a 11. A la represa, les vilanovines va sortir molt concretades i amb la mentalitat de trobar un escletxa per marxar de 3 o 4 gols per jugar amb la tranquil•litat suficient. Al minut 15, novament i veien que l’entrenador de Palautordera va ordenar una individual a tota pista, que va fer dubtar i perdre pilotes en els primers moments a les locals, però que varen saber trencar intel•ligentment al cap d’uns minuts, cosa que va propiciar que tornessin amb zonal.

Al final del partit, novament les intervencions de la portera, i la bona defensa, i el bon estat físic que varen mostrar-nos les locals van fer que marxessin fins a 6 gols.

Alineació i gols: TÀNIA (7), AINHOA(9), LAIA (4), AIDA GARCIA(1), JUD(1), AIDA ADRIO(2), I AINHOA QUINTERO(1).

A la porteria: FANI (16 parades)