Victòria del Physic CB Igualada contra el Gavà

PHYSIC CB IGUALADA A 82 - CB GAVÀ A 74

Dilluns, 14 abril 2014. 10:15. Redacció AnoiaDiari.
Nova victòria a Les Comes davant un Gavà lluitador fins al final i que no ha posat les coses gens fàcils en cap moment. L’Igualada s’ha acabat imposant per 8 punts tot i perdre l’últim parcial. Nova victòria a casa, que dóna confiança i bones sensacions de cara a les vacances de setmana santa i als 3 partits que resten. El pròxim partit serà contra el SESE, el diumenge 27.

Tir. Foto: J.Ribera Alern

Inici amb avantatge igualadina i un parcial de 9-5. FONS va tornar a liderar als blaus durant els primers minuts però Gavà es mantenia gràcies a un triple de DIAZ. Els últims minuts del primer quart han estat pels visitants i el parcial se l’han endut ells (13-14). Al segon quart els igualadins han posat les cartes sobre la taula i han encaixat un parcial de 16-6. Els de Raül Caballero trobaven encert des de la línia exterior amb 3 triples de FRATILA i un de M PADROS. El resultat a la mitja part ha estat favorable als locals amb 13 punts d’avantatge (38-25). Els anoiencs havien de mantenir l’encert i l’actitud defensiva del segon quart si es volien endur el partit còmodament. A la primera volta també van dominar el marcador però a l’últim quart van baixar els braços i els gavanencs es van endur el matx per 4 punts de diferència.

En tornar del descans, tots dos equips van sortir a donar-ho tot per la victòria però els joc interior ha brillat molt més pel cantó igualadí. FERNANDEZ i TEJERO han liderat la part amb 10 i 4 punts. Els visitants tenien a RABASSEDA i a MATEO molt intensos a la pista, el base defensava amb moltes mans i l’ala-pivot era qui subministrava els punts des de més a prop de l’anella. El parcial ha estat pels nostres i el resultat ja era de 62 a 46. El màxim avantatge ha estat de 20 punts però encara quedaven 10 minuts per arribar al final. Els visitants necessitaven la victòria i ho han demostrat en els primers minuts anotant gràcies a la pressió defensiva que han fet. El parcial ha estat de 8-19. Gràcies a que els del GAVÀ s’han posat en bonus per faltes personals i els del CBI han insistit en atac, s’han pogut anotar tirs lliures i el resultat final ha estat de 82 a 74.

Parcials: (13-14, 25-11, 24-21, 20-28)

Àrbitres: F ASIS, JA BELMONTE

PHYSIC CB IGUALADA A: Q. PADRÓS (4), M. PADROS (3), E. FERNANDEZ (14), JM HUERTAS (3), J. TORRES (-), C FONS (21), A GUAL (4), A ROCA (2), A FRATILA (11), E TEJERO (15), S LAGUARTA (2) i B. MARTINEZ (2).

CB GAVÀ A: A FERMIN GOMEZ (7), J MORALES (0), JL VALENCIA (8), M DIAZ (15), O BOTELLA (2), P MARTINEZ (6), M RABASSEDA (21), F MATEO (13) i E BERMEJO (2).