Victòria del Sant Maure que acaba jugant amb 9

Sant Maure UD 2 - Buen Pastor UD 1

Diumenge, 5 octubre 2008. 22:19. Redacció AnoiaDiari.
Victòria renyida del Sant maure  contra el Buen Pastor UD, en un partit marcat per les targetes grogues. L'equip local ha acabat amb 9 jugadors però ha mantingut el marcador favorable i nomes han encaixat un gol al final del partit.

planter de la temporada passada

Era tan sols el primer minut quan Cristian Luque, ha abandonat el camp per una vermella directa. La inferioritat però, no ha desanimat als locals que han marcat els dos gols de la victòria a la primera part. Han estat Mili i Armando amb dues jugades de contraatac sota la pressió d'un Buen Pastor superior en nombre.

Als 20 minuts de la segona part, el Sant Maure s'ha quedat amb 9 després de dues targetes grogues sobre Mili. Expulsió també pel visitant que ha quedat amb 10 al minut 75.

Tot i alguna opció dels anoiencs per fer el tercer, el marcador no s'ha mogut fins el 2-1 definitiu del Buen Pastor que ha arribat al minut 83.