Victòria del sènior femení del CB Igualada

DEPIMÉS CB Igualada A 54 - 45 CB Cornellà

Dilluns, 16 abril 2012. 10:30. Redacció AnoiaDiari.
Gran victòria del Depimés Igualada a casa contra el CB Cornellà. El partit es preveia molt complicat per als interessos igualadins degut a les nombroses baixes i al potencial del rival però en aquests casos, les blaves saben treure el millor de sí per sobreposar-se a les adversitats.

El partit va començar dominat per l'Igualada però mancava encert en el llançament. En el minut 4 de partit el Cornellà guanyava per 4 a 2. Aquest va ser l'únic moment en que l'equip de Cornellà va estar per damunt en el marcador, a partir d'aquí, les del Depimés van endosar un parcial de 12 a 0 que posava un clar avantatge de 14 a 4. La intensitat defensiva de l'Igualada era la clau per imposar-se al joc rival, sobretot en el joc interior on les visitants tenien molts més centímetres. Les defenses per davant en el joc interior i les corresponents ajudes anul·laven el joc rival. Al final de primer període s'arribava amb una avantatge de 13 punts, 20 a 7.

En el segon període, el ritme de partit va canviar i les visitants van passar a dominar el joc i el ritme. L'equip visitant apretava i corria molt al contraatac. Les igualadines es veien ofegades amb aquest ritme tan elèctric que en aquest moment no afavoria. Les del Depimés van trigar 4 minuts en anotar la primera cistella. El joc blau estava colapsat físicament i es produien nombroses errades de llançaments còmodes sota cistella. Al descans s'arribava amb una mínima avantatge local per un punt, 24 a 25.

En el tercer període l'Igualada volia trencar el partit mitjançant les alternances defensives i ho va aconseguir. Les blaves van practicar una defensa molt intensa frenant el poder interior i el lideratge de la seva base per deixar-les sense idees en atac. Aquestes bones accions defensives permetien tenir confiança en el joc ofensiu i anotar un excel·lent parcial inicial de 13 a 0 que col·locava el 37 a 25 en el marcador. En els següents 5 minuts d'aquest període, les del Cornellà només eren capaces d'anotar des de la línia de tirs lliures (5punts), no van anotar cap cistella de camp. Això era senyal de la impecable defensa igualadina. Al final d'aquest període s'arribava amb un còmode avantatge, 42 a 30.

El darrer període va ser el més igualat del partit, un Cornellà que havia d'anar per la victòria si volia continuar tenint opcions de classificar-se per a la final a 4. Van començar a apretar a tota pista, aquest fet feia que l'Igualada li costés molt fer el balanç ofensiu amb garanties i arribava desgastat en l'atac i amb pocs segons per a jugar. Tot i això, el Depimés aconseguia mantenir les diferències i no patir en excés per a la victòria final. A l'acabar el partit, victòria per 54 a 45 en un gran partit de l'Igualada.

CB Igualada: C.Carner (5), V.Júlvez (2), AC.Martínez (2), N.Minguet (14), L.Icart (17), A.Acevedo (6), S.Pujol, X.Freixas (8), J.Salanova, P.Jorba, M.Quintana, N.Soler.

Parcials:20-7, 4-18 (24-25), 18-5 (42-30), 12-15 (54-45)

Àrbitres: J.López, L.Ortiz

Proper partit

El proper partit serà dissabte 21 d'abril a les 17:30h a la pista de líder, el Cerdanyola. El Depimés Igualada A intentarà aconseguir la quarta victòria consecutiva.