Victòria dels equips vilanovins d'handbol

Bon paper dels equips infantil i juvenil

Dilluns, 24 novembre 2008. 11:41. Redacció AnoiaDiari.
Els equips infantil i juvenil del planter del Club Handbol Vilanova han fet un bon paper aquest cap de setmana. Dues victòries en dos partits fora de casa que demostren del què són capaces les noies del CHV. Cal continuar treballant pels propers enfrontaments.

Categoria juvenil: CH sant Cugat 19 – Ull blau Vilanova 32

Control i Seny

Nova victòria de l'equip vilanoví, en el desplaçament realitzat el passat diumenge a camp del sant Cugat. L'equip va jugar uns 60 minuts força plàcids, on varem poder veure forces rotacions durant tot el partit. En uns primers prometedors minuts, on l'equip vilanoví va arribar a dominar per un 2 a 10, van saber jugar amb d’insistència el treball i la rapidesa necessària. A la mitja part l'equip de l'Ull Blau Vilanova del Camí ja dominava per un diferència de 10 gols. A la segona, degut a les rotacions l'equip va abaixar al llistó, es van poder veure forces modificacions en l'esquema tàctic de les vilanovines, cosa que facilità una tímida reacció vallesana, que no va ser suficient per guanyar el parcial de la segona part.

Propera setmana:

Les juvenils del Vilanova juguen dissabte a les 16h a la Pista del Cardedeu.

Per altra banda, l’equip sènior es desplaça a la pista del CH Vilamajor, penúltim partit d’aquesta primera volta.

Categoria Infantil: Montbui 13 – Moreres Vilanova 14

Segona victòria treballada de les vilanovines

El passat diumenge les noies del Moreres-Vilanova es van desplaçar a casa del Montbui, on vam poder gaudir d’un partit molt disputat ja que va estar molt igualat.

Durant la major part del partit les vilanovines anaven per sobre del marcador, amb una diferencia de dos o tres gols com a màxim, però hi havia periodes del partit on les noies del Moreres es relaxaven i aixó causava una remontada de les jugadores del Montbui. Aquesta va ser la dinàmica de tot el partit.

Fins que en els ùltims moments del partit, quan anavem dos gols per sota, les vilanovines van fer una gran defensa i la portera va fer unes parades importants, la qual cosa va estar recompensada amb un seguit de recuperacions i contratacs. La qual les noies del Moreres-Vilanova van saber aprofitar positivament posant-se finalment un gol per sobre al marcador, i aixi finalizà el partit amb una magnifica remontada.

El pròxim partit juguem a casa, Can Titó, contra el Tárrega A. Us esperem a tots i a totes perque vingueu a animar a aquest equip que va millorant partit rere partit.