Victòria de l'IHC a casa

PROINOSA IHC 4 - VOLTREGÀ 1

Diumenge, 2 novembre 2008. 17:49. Redacció AnoiaDiari.
El Proinosa Igualada es referma amb una nova victòria, aquesta a casa contra el Voltregà: 4-1.
Els igualadins han sabut remuntar de nou un marcador en contra.
Resultats / Classificació

CLASSIFICACIÓ

RESULTATS

La primera part ja ha començat emocionant. Tot i un penal que ha picat Marín i un bon eslàlom que podrien haver avançat els locals, ha estat el Voltregà qui ha marcat primer. Però els arlequinats no s’han deixat intimidar, i menys de 2 minuts després, Marín empatava el marcador. Tot i que han tingut diverses ocasions de gol, no ha estat fins que faltaven 7 minuts pel final del primer temps, quan Joan Carles ha fet sortir a pista Raül Pelicano qui ha rebut una bola al darrera, sense angle, l'ha aixecat, l'ha controlat hi ha marcat el segon, un golàs que deixava el marcador 2-1 a falta de 3 minuts pel final.

A la segona part la defensa de l'IHC pujava d'intensitat i ha mantingut el ritme ofensiu, obtenint resultats ràpidament. Un segon penal llançat per Marín ha representat el gol de la tranquil•litat (i la distancia amb el Voltregà). El 4-1 definitiu ha estat gràcies a Navarro, tot i que l’IHC n’hauria pogut marcar encara un altre.

El Proinosa Igualada jugarà dissabte vinent a la pista del Shum, un nou desplaçament complicat.

PROINOSA IHC 4 (2/2) Balagué, Navarro (1), Busquets, Edu i Marín (2), equip inicial. Baliu, Creus, Pelicano (1). LL. Tomàs i Raja.

GÜELL VOLTREGÀ 1 (1/0) Puigbí, G. Teixidó, Bargalló (1), Molas i Vilaró, equip inicial. S. Teixidó, Vives i C. Rodriguez.

GOLS: 0-1 Bargalló (m 4.34), 1-1 Marín (m 6.18), 2-1 Pelicano (m 20.44). SEGONA PART. 3-1 Marín, penal (m 5.27), 4-1 Navarro (m 21.36).