Victòria de les juvenils del CH Vilanova i derrota de les sènior i les infantils

Les rivals CH Sant Quirze i CH Igualada Atlètic

Dimarts, 10 febrer 2009. 09:02. Redacció AnoiaDiari.
Dos equips que es coneixien les cares de la primera fase, van tornar ha jugar diumenge passat. Les vilanovines del sènior anaven molt motivades per guanyar el partit, però la sort i el desencert de la segona part van fenr possible que els punts es quedessin a Sant Quirze. L'equip juvenil del Sant Quirze va perdre davant les noies de l'ull blau, en un partit igualat a can Titó. Les infantils, no van tenir tanta sort i van caure per un clar 13 a 29 davant el CH Igualada Atlètic.

Les noies de l'Ull Blau Vilanova

SÈNIOR - CH Sant Quirze 26 - Ull Blau Vilanova 23

Alineació i gols: LIDIA (2) – SANDRA (5) – SILVIA (1) – JUDIT (1) – SONIA (7) MARTA – GAL·LA (5) – LAURA – ALBA (1) – AINHOA (1)

(PORTERES NOELIA, JUDITH i LIDIA HERNANDEZ)

El partit va ser molt igualat on els dos equips es podien haver endut els dos punts. Una primera part dominada per les noies vilanovines realitzen un atac i una defensa amb les idees clares, així ho reflexava el marcador a la mitja part, 12 – 13. I una segona part dominada per l’equip de casa. Les anoienques en aquesta segona part no van tenir en cap moment les coses clares per haver-se endut el partit.

Propera setmana: Primer partit a casa d’aquesta segona fase, un partit, també, amb molta rivalitat ja que com va passar la setmana anterior, és un equip de la primera fase, i per tant, es coneixent molt. El partit es jugarà dissabte a les 16h al pavelló de Can Titó. Us hi esperem!

JUVENIL - Ull Blau Vilanova 30 - CH Sant Quirze 19

Alineació i gols: Sònia(8), Judit(5), Ainhoa, Laia (4), Alba (1), Laura(2), Gal·la(8) i Marta(2). A la porteria Estefania.

Primera victòria de l'equip vilanoví en aquesta segona fase de la competició davant d'un rival, el Sant Quirze, un rival d’identitat que venia mancat d'efectius i que va demostrar la qualitat individual que posseeixen algunes de les seves jugadores.

A la primera part, les vilanovines van sortir amb una defensa 5:1 molt contundent la qual cosa les permetia anar-se'n en el marcador de 7 gols a la mitja part, 16 a 9. A la represa, l'equip va saber aguantar el partit amb una solidesa abrumadora la qual cosa deixava satisfet a tot l'equip.

Propera setmana: Les vilanovines es desplacen a Sant Vicenç dels Horts, a priori partit igualat.

INFANTIL - Moreres Vilanova 13 - CH Igualada Atlètic 29

Alineació: Sara Holgado, Sonsoles García, Ana Díaz, Natalia García, Natalia Duarte, Mireia Borràs, Xènia Martín, Marta Borràs, Noemí Menor, Júlia Ramis, Cristina Fernández, Lorena Hernández i Alexandra Mirela.

El passat dissabte les noies del Moreres-Vilanova van jugar a casa contra l’ Igualada Atlètic.

Van tenir un començament de partit molt bo, amb un resultat bastant igualat , però degut a les pèrdues de pilotes, l’Igualada va saber aprofitar-les i començar a realitzar contraatacs. És aquí on va començar la diferència del marcador.

Tot i que les nostres noies van fer una bona defensa davant a un equip superior, la dificultat en l’atac va ser notable i això els va provocar un gran desavantatge en el partit.

En conclusió diem a les nostres noies que han de seguir treballant i entrenant per agafar més confiança en elles mateixes i creure’s de veritat que son unes jugadores de l’handbol.

Pròxim partit les noies vilanovines es desplacen a la pista del Guissona, diumenge dia 15 de febrer a les 12h.