Victòria lluitada del CBI davant el Cosehisa Monzón

HORMIPRESA CBI 105 - COSEHISA MONZON 101

Diumenge, 16 novembre 2008. 20:01. Redacció AnoiaDiari.
La reacció en defensa i l'elevat encert amb els tirs des de fora permeten a l'Igualada adjudicar-se una nova victòria en un ajustadíssim partit. Intensitat i emoció d'un enfrontament que va veure el desenllaç en una pròrroga

estadística del partit

Imatge del partit

Parcials Igualada :14 - 22 - 21- 30 / Pròrroga: 18

Parcials Monzón: 23 - 15 - 23 - 26 / Pròrroga 14

Inicialment l'Igualada ha sortit a pista com en la resta de partits, freds i poc posats en l'enfrontament, actitud que els ha impedit fer un bon primer parcial que s'ha tancat amb una diferència de 9 punts a favor dels visitants (14-23).

Seguint la dinàmica dels darrers enfrontaments, el segon quart ha servit per anivellar marcadors i que els locals es poséssin les piles, retallant diferència i equilibrant la primera meitat del partit (22-15)

A partir del 3r quart, la lluita i la intensitat ha crescut per part dels dos equips, marcant un ritme elevat, dur però equilibrat. A falta de tres minuts pel final del partit els de casa perdien de 7, però encara amb esperança han lluitat fins al final, i a falta de 4 segons, empataven amb un triple brillant.

Miquel Àngel Gómez, l'entrenador ha valorat molt positivament l'encert dels nois dels tirs des de fora i que han permès els 18 punts de la pròrroga. "La confiança i la motivació és el que ens permeten guanyar, la voluntat dels nois és un extra de motivació que empeny l'equip".

Gómez reconeix que 101 punts són molts punts en contra però recorda que el que més compta és haver estat encertats en els moment s clau del partit, "hem reaccionat bé en defensas quan calia decidir el partit, compensant els errors i els descuïts, l'actitud ha estat excel·lent, i això és el que porta a la victòria".