Victòria per la mínima de les jugadores de la U.D. San Maure

Masnou 0 - Sant Maure 1

Dimarts, 10 març 2009. 11:11. Redacció AnoiaDiari.
El passat diumenge 8 de març l’equip femení del San Maure es va desplaçar al Masnou per disputar el quart partit de la segona volta, partit del qual en van sortir victorioses per 0-1.

Durant la primera part les jugadores de la U.D. San Maure van realitzar un bon treball en equip creant bones ocasions de gol i perill a l’àrea de l’equip local. El primer i únic gol del partit el va dur a terme la capitana Sara Santos (minut 17), després d’un fantàstic xut de falta des de fora de l’àrea.

Les jugadores del Masnou van saber respondre al joc de les visitants i van crear bones ocasions, tot i que es van trobar amb una defensa sòlida i amb bones intervencions de la portera Eva Miñano.

Durant la segona part les sanmaurines van seguir aportant un bon joc sense encert de cara a porteria. S’emporten 3 punts importants, i s’enfrontaran el proper divendres 13 amb l’Igualada, partit que s’havia de jugar el mes de gener i que es va aplaçar per les fortes ventades.

Diumenge vinent s’enfrontaran al Montornès Nord a l’Estadi Municipal de Sta. Margarida de Montbui.

Van jugar: Eva Miñano (portera), Sara Santos, Montse Tarrida, Alba Haro, Eva Cano (defensa), Susanna Llopart, Jessica Pablos, Mireia Prat, Eva Reyes (mig camp), Judit Pérez, Blanca Ardite (davantera), Neus Torra, Anna Claver, Carla Valverde, Araceli Barroso i Sílvia Jorge.

Cos tècnic: Fermin Cid i Antonio Susin.