Victòria treballada per les noies del CF Igualada

F.C. GLADIADOR, 1 – C.F. IGUALADA, 2

Dilluns, 5 octubre 2009. 15:45. Redacció AnoiaDiari.
No va ser fàcil la victòria davant el Gladiador, un equip que encara no té cap punt, però que juga amb duresa i impedint el joc de les rivals. El partit començava bé i l'Igualada ja va avisar al minut 3 amb una falta i la posterior rematada que va aturar la portera groga. Només dos minuts més tard, la Sara aprofita la seva oportunitat de plantar-se davant la portera i avançar les igualadines al marcador. Classificació

Classificació en la 4a Jornada - fed. catalana de futbol

La Sara, autora dels 2 gols de l'Igualada

A partir d'aquest moment, les noies de l'Igualada van passar a dominar el partit, amb nombroses ocasions de gol que van perdonar i en un contracop quan es portaven 25 minuts de joc, el Gladiador va aconseguir empatar el partit.

No es va rendir l'Igualada que tot seguit va disposar d'una nova ocasió que va anar al pal, i va continuar intentant-ho fins que faltant 5 minuts per al descans, una pilota llarga la recull la Sara, fa una cursa encarant la porteria i bat de vaselina la portera del Gladiador per segona vegada. Amb l'1-2 s'anava als vestuaris.

La segona part va ser encara més complicada, amb domini alternatiu i opcions per les dues bandes. El joc es va travar i endurir una mica però cap dels equips aconseguia desequilibrar el marcador.

Una falta al minut 81 va significar l'expulsió d'una jugadora del Gladiador per insultar a l'adversària i del seu entrenador per insultar l'àrbitre. Els darrers 9 minuts, malgrat jugar amb avantatge numèric, l'Igualada no va poder ampliar el marcador i va donar per bo el resultat favorable d'1-2.

C.F. Igualada: Noelia Garcia (portera) Elena Alert, Yaiza Moratilla, Carla Navarro, Maria Sayavera (Núria Manils 46') (defensa), Marina Salanova (Mar Jorba 46') (Èlia 88'), Èlia Sallés (Carola Monrabà 46'), Maria Solé, Mireia Toldrà (Jessica 60') (centre del camp), Sara Bergadà (Marina 80'), Jessica Pablos (Janet Mendoza 46') (davanteres). Entrenadors: Santi Ramos i Laura Queraltó

F.C. Gladiador: Isare, Edurne, Mireia, Míriam, Joana, Marina, Maud, Georgina, Laura, Sarai, Mireia. Suplents: Lourdes, Núria, Iris, Eleonora, Ruth, Laura, Mireia. Entrenador: José A. Salas Villalba:

Àrbitre: Gonzalo Sanz. Va ensenyar tarja groga a la Jessica de l'Igualada i vermella directa a la Laura Guzmán i el José A. Salas del Gladiador

El proper partit serà dissabte a les 6 de la tarda l'Igualada rebrà el C.F. Unificación Prat a Les Comes