3 victòries pels tres equips de l'Igualada de Vòlei

Dimarts, 1 desembre 2009. 01:15. Redacció AnoiaDiari.
Diumenge passat, l’equip sènior masculí va disputar el partit corresponent a la setena jornada de Primera Catalana. El PPIVC es va desplaçar fins a Arenys de Mar, d’on va sortir novament victoriós amb un resultat de 1-3. El sènior masculí “B” es va imposar clarament davant el Manresa per 0-3 i el femení desprès de dos partits a fora perduts, les igualadines tornaven a jugar un partit com a locals i amb això es tornaven a retrobar amb la victòria.

Sènior masculí “A”

CV ARENYS SOLA 1 – PINTURES PLANELL IGUALADA VC 3

L’encontre es presentava un pèl incert pel fet que els igualadins encara no s’hi havien enfrontat mai. Així, el curt històric constatat pels igualadins es basava amb els resultats i l’evolució del rival d’aquest inici de temporada. En aquest últim aspecte, Arenys havia aconseguit 4 victòries, amb el que es definia com un equip emergent. Donada aquesta condició els igualadins van mentalitzar-se prudentment per dur a terme un partit amb el mínim d’errades possibles, disposats a lluitar tots els punts amb una bona defensa i posicionament.

L’aspecte ofensiu igualadí va anar creixent a mesura que transcorria el partit. Primer es va optar per l’atac per puntes, però el rival va estar molt atent i va aconseguir blocar algunes jugades. Davant d’aquesta situació, els igualadins van optar per l’alternança entre centre i puntes, esperant el desconcert del bloqueig d’Arenys i dur a terme l’atac amb un sol bloc. Una altra mesura que es va adoptar per fer front al mateix va ser l’augment de la velocitat en els atacs.

En general, els igualadins estaven per sobre el rival, a excepció del segon set que van començar per sota el marcador. Malgrat el marcador advers, es van poder retallar distàncies, però la retallada no va ser suficient i el rival es va endur el set. Amb l’empat, els igualadins van ser els que van cometre menys errades, mostrant-se més regulars, i van finalitzar els sets amb un bon marge de punts. En aquests dos darrers sets va ser quan es va veure més clarament la superioritat dels igualadins. Els parcials dels sets van ser els següents: 18-25/25-18/17-25/16-25.

Amb aquesta victòria es col·loquen en tercera posició empatats amb el Tarragona i el Prat. El pròxim partit el PP-Igualada VC s’enfrontarà amb el CV Prat, el segon de la taula per haver sumat un set a favor més que l’Igualada. El partit tindrà lloc al gimnàs de Les comes, diumenge 6 de desembre a les 10h.

Sènior masculí “B”

VOLEI 6 MANRESA 0 – 3 PINTURES PLANELL IGUALADA VC

El sènior masculí “B” es va imposar clarament davant el Manresa per 0-3. Així l'Igualada torna l'ajustada derrota per 2-3 de la primera volta a un Manresa que no ha progressat. Amb aquesta, ja sumen dues victòries.

Sènior femení

PINTURES PLANELL IGUALADA VÒLEI CLUB, 3 – C.E. HORTONS, 0

Dissabte passat el sènior femení del Pintures Planell Igualada Vòlei Club s’enfrontava a Les Comes contra el C.E. Hortons. Desprès de dos partits a fora perduts, les igualadines tornaven a jugar un partit com a locals i amb això es tornaven a retrobar amb la victòria.

Al primer set les igualadines van sortir molt concentrades. Venien de perdre dos partit per 3 a 0 contra rivals directes per l’ascens, sabien que una altra ensopegada els hi possaria molt difícil poder estar a la part alta. Així que només començar el set ja van marcar el que seria la pauta de tot el partit. Un bon inici de set amb 12 punts consecutius, molts d’ells per sacs directes, van fer que es reflectís al marcador un 15-5 a favor de les locals. L’Hortons no va saber reaccionar davant l’efectivitat igualadina i, només a final de set va aconseguir fer 4 punts seguits, però el set ja estava decidit a favor de l’Igualada i va acabar amb un parcial de 25 a 15.

El segon set va continuar amb la mateixa tònica que el primer. L’Hortons no aconseguia fer més de dos punts seguits, mentre que l’Igualada els anava sumant de tres en tres. Això va fer que les igualadines es col·loquessin per davant al marcador aviat i que anessin incrementant la diferència a mesura que passaven els punts. El gran joc de les igualadines en totes les fases: sac, recepció, col·locació i atac; i les errades de les rivals, van donar una victòria clara a les locals per 25 a 13.

El tercer set va ser una mica diferent en el joc de l’Igualada. Les igualadines van fer més errades, més que per falta de concentració i relaxació pel fet d’arriscar una mica més en un partit que estava sent fàcil per les locals. Tot i aquestes errades, que suposaven punts per l’Hortons, les visitants en cap moment van saber aprofitar-les. Aquest tercer i últim set també va ser per l’Igualada amb un parcial de 25 a 18.