TORNAR

Vilanova és a punt d'enllestir la seva Cruyff Court

Serà la tercera Cruyff Court de la comarca

esports
Dimecres, 9 setembre 2020. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Per adaptar aquest terreny a les Moreres, la Fundació Cruyff ha fet una inversió de 137.000 euros. L'objectiu d'aquesta pista és estimular a la població jove a practicar més esport en general i a fomentar la pràctica del futbol en particular. 

La que serà la tercera Cruyff Court de l'Anoia, a Vilanova, és a punt d'enllestir-se. La setmana passada, es col·locava la gespa del camp i la instal·lació està pràcticament enllestida per al seu ús. Manquen alguns detalls com la impressió del logotip al mig del camp i la instal·lació d'algunes tanques. Aquestes pistes són un projecte de la Fundació Johan Cruyff, per contribuir a fomentar el benestar físic i mental dels joves, mitjançant l'exercici físic. A més, de manera particular, també persegueix la integració de diferents grups locals. 

La Fundació Cruyff ha invertit 137.000 euros en la construcció d'aquesta pista esportiva i l'Ajuntament de Vilanova ha contribuït en el projecte amb una partida d'11.000 € per a complementar les obres d'adequació del terreny. Abans de l'estiu, l'Ajuntament i la Fundació Cruyff van signar un conveni de col·laboració on s'estableixen les activitats esportives a realitzar en el Cruyff Court Vilanova del Camí, com ara la celebració anual d'un campionat "Cruyff Courts 6vs6" i un esdeveniment de "Futbol per a joves amb capacitats diverses." Estimular a la població jove a practicar més esport en general i a fomentar la pràctica del futbol en particular. Aquesta és un dels principals objectius de la promoció dels Cruyff Court que fins, a la data, han estat instal·lats a diverses localitats espanyoles i també als Països Baixos, entre altres.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.