TORNAR
PUBLICITAT

Vilanova tindrà aquesta primavera un nou espai esportiu cobert a Can Titó

Les obres començaran en quinze dies i tenen un import de 173.959 euros

esports
Dissabte, 23 gener 2021. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

L'empresa Montcruma SL executarà les obres del projecte per cobrir la pista poliesportiva de Can Titó. Aquest dimecres, els representants de Montcruma SL van rubricar el contracte, en un acte amb l'alcaldessa Noemí Trucharte i els regidors d'Urbanisme i Esports, Francisco José Saucedo i Rafael Gabarri.

PUBLICITAT

En dues setmanes, començaran les obres que desplegarà l'empresa Montcruma, en el que serà la primera fase de l'actuació per cobrir la pista poliesportiva de la zona de Can Titó, que ocupa una superfície de 1.600 metres quadrats. En aquesta primera fase, s'instal·larà una estructura metàl·lica sobre sabates de formigó armat i la corresponent cobertura de xapa metàl·lica. Les obres també contemplen una instal·lació elèctrica per tal d'il·luminar el recinte i es col·locaran adequadament els baixants de coberta que arribaran fins a la xarxa de sanejament.

Per completar la intervenció, es farà una tanca de blocs de formigó de 50 centímetres i s'hi afegirà malla metàl·lica fins als 2,5 metres d'alçada per evitar que s'escapin les pilotes durant el joc. Les obres tenen un termini d'execució de tres mesos. L'import de l'actuació és de 173.959 euros. En aquests moments, Vilanova del Camí només disposa un equipament cobert per a la pràctica esportiva, que és el pavelló poliesportiu, una instal·lació que s'ha quedat petita per encabir totes les propostes esportives que hi ha al municipi. La pista coberta ajudarà a descongestionar el pavelló, s'hi podran fer els entrenaments dels equips base, per exemple, i per la seva característica d'espai polivalent, podrà acollir també altres iniciatives i activitats del municipi.

PUBLICITAT

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.