Les vilanovines del juvenil d'handbol sumen dues victòries en un cap de setmana

S'imposen al Perelló i al Sant Quirze

Dilluns, 16 març 2009. 18:36. Redacció AnoiaDiari.
Les noies del juvenil del Club Handbol Vilanova, han disputat dos partits aquest cap de setmana, un d'avançat i un de la jornada corresponent. En tots dos, l'Ull Blau Vilanova ha obtingut la victòria, tots dos fora de casa,  sense massa problemes.

H.Perelló 25 - Ull Blau Vilanova 32

Alineació i gols: TÀNIA (2), LAIA (2), AINOA(3), AIDA, JUDIT(12), GAL•LA(3), SÓNIA (9) i LAURA S (1)

A la porteria: MÓNICA (5 parades) i FANI (12 parades)

El partit avançat a la desena jornada de lliga es va disputar el divendres amb victòria vilanovina.

Les vilanovines van jugar un bon partit, tot i que els primers minuts de l’encontre les vilanovines van tardar una estona a posicionar-se sobre el terreny de joc. Les vilanovines marxaven al descans amb un diferència de dos gols en el marcador, amb un Handbol Perelló molt lluitador, 13 a 15.

A la represa, les vilanovines van desplegar un joc molt senzill que va propiciar que marxessin de 5 gols, però no que aconseguissin trencar el partit, fet que es va produir el minut 55 de partit quan dues magnifiques pilotes robades per la defensa vilanovina van suposar dos gols de contraatac. Al final del partit, les vilanovines van tancar el marcador amb un parcial de 1 a 5.

H.Sant Quirze 17 - Ull Blau Vilanova 32

Alineació i gols: TÀNIA (6), LAIA (5), AINOA(5), AIDA(1), GAL·LA(5), SÓNIA (8) i LAURA S (2)

A la porteria: MÓNICA (8 parades) i FANI (10 parades)

Dissabte les vilanovines van jugar possiblement el partit més plàcid d’aquesta fase final.

Les vilanovines, amb un sòlida defensa 5:1, van sorprendre a l’atac vallesenc, així ho demostra el parcial dels primer 15 minuts 3-9. Les recuperacions de pilota, combinades a la bona defensa i a l’encert de les porteres van ser determinants per anar a la mitja part amb una diferència de 10 gols.

A la segona part, les vilanovines van realitzar forces rotacions de posicions, cosa que va fer baixar el nivell ofensiu, alhora que baixà el nivell defensiu, ja que es provà la defensa 3:3.

Propera setmana: H. Sant Vicenç (16h Can Titó)