Les vilanovines tornen a perdre a Can Titó

Ull Blau Vilanova 22 - CH Sant Quirze 26

Dilluns, 10 novembre 2008. 00:16. Redacció AnoiaDiari.
Últim partit de la primera volta contra CH Sant Quirze on les vilanovines ho van tenir a les seves mans però com últimament se’l van deixar perdre. Un partit molt igualat fins a mitjans de la segona part. No hi havia un dominant del marcador.

L'equip del juvenil

Així ho reflectia el marcador de Can Titó, que a la meitat de la segona part, les noies de l’ull blau guanyaven de dos, 14-12. A partir d’aquí l’altre equip amb més empenta i encert cara a porteria se’n van endur el partit cap a Sant Quirze.

Destacar deu minuts de cada part de bon joc tant en defensa com en atac de les vilanovines però amb molts errors cara a porteria. A seguir treballant perquè pugui arribar la primera victòria de les vilanovines a la categoria sènior després d’uns quants anys sense haver-hi a Vilanova.

Propera setmana

Primer partit de la segona volta contra el Santa Maria de Palautordera al pavelló de Can Titó.

Alineació i gols: LIDIA (3) – SILVIA (2) – JUDIT (2) – SONIA (1) – MARTA (3) - ANA (0) – GAL•LA (5) – LAURA (0) – ALBA (0) – SANDRA (6) (PORTERES NOELIA i JUDITH)

Bon paper de les noies del juvenil

Ull blau Vilanova 29 - SA Súria 15

Una vegada més l'Ull Blau Vilanova del Camí juvenil femení va aconseguir dos punts més, en una còmode victòria enfront del SA Súria. El partit va començar força travat, els primers 10 minuts, on les locals van està pràcticament 4 minuts per aconseguir marcar el primer gol. El primer quart d'hora de joc el marcador reflectia un 5 a 1, la qual cosa va permetre a les nostres jugadores enfocar el partit amb molt confiança, així a la mitja part les locals se n'anaven del marcador 14 a 6. A la segona, l'equip vilanoví va afluixar el ritme, ja que al no haver-ho canvis a la banqueta el potencial va disminuir, a més que possiblement l'equip vilanoví va fer el partit amb més desgast físic i on van treballar més de tots els partits que fins ara s'han disputat. Així es reflectia els primers 15 minuts de la segona, on el parcial era de 5 a 5. Al final, marcador plàcid de 29 a 15.

Destacar el gran treball que van transmetre dins la pista les nostres jugadores, on amb menys encert que en altres partits, varem poder veure un dels partits més completats i amb una filosofia de joc ben clara.

Comença el primer partit de la segona volta, les vilanovines es desplacen a la pista del CH Montbui.

Alineació i gols: Tània (14), Laura (1), Ainhoa(4), Laia(4), Aida (1), Marta(4); a la porteria Mónica (6 parades) i Estefania (15 parades)

Les igualadines golegen les del vilanova

CH Igualada 27 - Moreres-Vilanova 10

El passat diumenge les noies del Moreres-Vilanova es van desplaçar a casa del CH Igualada. El partit va començar amb uns deu primers minuts de les vilanovines molt bons, amb molta claredat tant a la defensa com a l’atac. On van saber aprofitar perfectament el treball, cosa que es va mostrar al marcador posant-se dos gols per sobre. A mesura que el partit anava transcorrent les vilanovines van començar a fer un seguit de errors en atac, la qual cosa va provocar que les jugadores del Igualada agafessin un avantatge bastant considerat en el marcador ja que van saber aprofitar les pèrdues de pilota a base de contraatacs.

Tot i així, destacar que les noies del Moreres-Vilanova van progressant partit rere partit i han de seguir treballar per anar-se formant com a jugadores i a poc a poc anar-se fent com equip.

El pròxim partit es jugarà a casa el dissabte 15 de novembre a les 11h contra el ACLE Guissona. Esperem, com cada partit, que tothom qui pugui vingui animar a l’equip.

Alineació: Sara – Ana– Núria – Natalia G – Lorena – Nour - Noemí – Cristina – Mireia – Marta – Xènia – Sonsoles – Alexandra - Júlia.