TORNAR

Amanida divertida

Dijous, 12 maig 2011. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
La iaia Montserrat ha batejat l'amanida amb aquest curiós nom perquè li agrada divertir-la amb els productes que aquell dia es trobin al mercat. La gràcia d'aquest plat és que mai es quedarà igual que un altre.

Amanida divertida

Ingredients

boletes de mango

boletes de pinya

barretes de cranc o surimi

olives farcides

enciam

tomàquet

pipes de girasol torrades

oli d'oliva "El setrill"

vinagre

mel de la cooperativa "Sindicat de Pagesos"

Elaboració

Tallarem els ingredients més grans, com les barretes de surimi, l'enciam i el tomàquet. Per amanir-ho farem una vinagreta amb l'oli d'oliva, el vinagre i una culleradeta de mel. Perquè quedi cremosa podem remenar-ho amb una forquilla, aixi quedaran tots tres ingredients ben amalgamats.

Bon profit!


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.