TORNAR

Àngel amb gambes

Dijous, 20 gener 2011. 23:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Aquesta setmana la iaia Montserrat ens proposa una recepta molt saborosa però amb una senzilla i ràpida fórmula. L'àngel és un peix que podeu trobar tan fresc com songelat, i que per aquesta recepta us servirà igualment.

Àngel amb gambes

Ingredients

àngel (o cazón, 2 talls per persona)

gambes llagostineres (3 o 4 per comensal)

ceba

tomàquet

farina

sal

oli d'oliva

pernot

una picada

pinyons

Elaboració

Primer rentarem el peix i li treurem el morret, perquè quedi més net. L'enfarinarem i el fregirem en oli d'oliva, i el reservarem.

Per fer un sofregit ràpid, passarem per la trituradora el tomàquet i la ceba i ho fregirem en la mateixa paella que hem fet el peix.

Quan el sofregit estigi llest hi afegirem les gambes i quan estiguin mig cuites, posarem aigua o caldo de peix a la mateixa paella, l'àngel i una picada juntament amb un grapat de pinyons i un raig de pernot, però no gaire.

Bon profit!


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.