//Plugins sense CDN ?>
Ingredients per a 8 persones
- 2 o 3 conills a trossos petits
- mig kg de pèsols congelats
- 1 kg de llenegues (si no és època les tenim congelades)
- 2 cebes
- una cabeça d' alls
- oli, sal i pebre
Per la picada
- Ametlles
- Avellanes
- Una presa de xocolata
- Alls tendres
- julivert
Elaboració
Es posa el conill en una cassola a fregir, prèviament salpebrat.
Quan comenci a rossejar s' hi tiren les cebes i els alls a trossos.
A part es bullen els pèsols en mig potet d' aigua i sal.
Quan les cebes i els alls rossegen s' hi escorre l' aigua dels pèsols perquè vagin fen "xup-xup".
Les llenegues descongelades les fregirem amb all i julivert i juntament amb els pèsols ho tirarem a la cassola continuant a foc baix. Després fem la picada i amb una mica d' aigua ho afegirem al conill.
S’ha de vigilar que no s’agafi i remenar-ho constantment mentre s’acaba de coure.