TORNAR

Anoiadiari estrena una nova secció: la cuina de la iaia

Dijous, 5 març 2009. 03:00. Redacció AnoiaDiari.

Ingredients per a 8 persones

- 2 o 3 conills a trossos petits

- mig kg de pèsols congelats

- 1 kg de llenegues (si no és època les tenim congelades)

- 2 cebes

- una cabeça d' alls

- oli, sal i pebre

Per la picada

- Ametlles

- Avellanes

- Una presa de xocolata

- Alls tendres

- julivert

Elaboració

Es posa el conill en una cassola a fregir, prèviament salpebrat.

Quan comenci a rossejar s' hi tiren les cebes i els alls a trossos.

A part es bullen els pèsols en mig potet d' aigua i sal.

Quan les cebes i els alls rossegen s' hi escorre l' aigua dels pèsols perquè vagin fen "xup-xup".

Les llenegues descongelades les fregirem amb all i julivert i juntament amb els pèsols ho tirarem a la cassola continuant a foc baix. Després fem la picada i amb una mica d' aigua ho afegirem al conill.

S’ha de vigilar que no s’agafi i remenar-ho constantment mentre s’acaba de coure.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.