TORNAR

Aperitius

La cuina de la iaia

Dissabte, 16 juny 2012. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Sovint quant tenim convidats a dinar o sopar volem fer un aperitiu com entrada i no sabem què hi podem posar, a banda de les olives i les patates xips. Aquesta setmana la iaia Núria ens dona molt bones idees i fàcils de fer per sorprendre els convidats.

Ingredients

Cassoletes

Gambes

Ceba

Formatge Rocafort

Formatge per untar

Raïm

Pasta brisa

Salsitxes

Elaboració

Hem de fer tantes cassoletes com comensals. Primer fregirem la ceba, i quan estigui daurada afegirem les gambes tallades petites. Seguidament tirarem una cullerada petita de farina i una mica de vi blanc per espessir. Amb aquest preparat omplirem les cassoletes, i ho acabarem amb formatge ratllat a sobre. Finalment ho posarem al forn a gratinar.

Aixafem el formatge de Rocafort juntament amb el d’untar amb l’ajuda d’una forquilla. Quan hagi quedat ben homogeni agafem les porcions per fer les boles posant-hi al mig un gra de raïm.

De la pasta brisa estirada en tallem circumferències i al mig d’elles hi posem un tros de salsitxa ja fregida. Tanquem cadascuna de les rotllanes en forma de mitja lluna i premem tota la vora amb una forquilla per segellar-les. Les pintem amb rovell d’ou i ho gratinem al forn.

Nota: Tant les cassoletes com la pasta brisa es poden farcir amb diferents productes segons el gust.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.