//Plugins sense CDN ?>

Ingredients
Cassoletes
Gambes
Ceba
Formatge Rocafort
Formatge per untar
Raïm
Pasta brisa
Salsitxes
Elaboració
Hem de fer tantes cassoletes com comensals. Primer fregirem la ceba, i quan estigui daurada afegirem les gambes tallades petites. Seguidament tirarem una cullerada petita de farina i una mica de vi blanc per espessir. Amb aquest preparat omplirem les cassoletes, i ho acabarem amb formatge ratllat a sobre. Finalment ho posarem al forn a gratinar.
Aixafem el formatge de Rocafort juntament amb el d’untar amb l’ajuda d’una forquilla. Quan hagi quedat ben homogeni agafem les porcions per fer les boles posant-hi al mig un gra de raïm.
De la pasta brisa estirada en tallem circumferències i al mig d’elles hi posem un tros de salsitxa ja fregida. Tanquem cadascuna de les rotllanes en forma de mitja lluna i premem tota la vora amb una forquilla per segellar-les. Les pintem amb rovell d’ou i ho gratinem al forn.
Nota: Tant les cassoletes com la pasta brisa es poden farcir amb diferents productes segons el gust.