TORNAR

Arròs amb sípia

Dijous, 4 març 2010. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Aquesta setmana la iaia ens fa una proposta adequada al temps de Quaresma, sípia. En aquesta ocasió la sípia fa d'acompanyament de l'arròs i li donarà el gust, amb el sofregit, per fer-lo un plat ben complert. Hi ha qui el fa plat únic, i es pot acompanyar d'una bona amanida.

Ingredients (per a 8 persones)

arròs 1 kg

4 cebes grosses

mig quilo de tomàquet triturat

sípies (depenent de la mida)

oli i sal

sucre

Elaboració

L'arròs el bullirem i el tindrem rentat, a part, perquè no es covi ni s'enganxi.

En una paella farem un sofregit amb l'oli, les cebes tallades finetes i quan rossegin hi afegirem el tomàquet, sal i sucre. Hi afegirem, al cap d'una estona la sípia (millor de les que venen congelades) la hi afegirem tallada a trossets petits i deixarem que faci xup-xup dins el sofregit, que quedi ben cuita i toveta.

Per servir-ho podem posar a cada plat una corona d'arròs blanc i al mig la sípia amb el sofregit.

Hi ha qui s'hi afegeix maionesa, a l'arròs, però amb el sofregit sol ja és prou saborós.

Bon profit!


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.