TORNAR

Bacallà arrebossat

Dijous, 8 abril 2010. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
El darrer plat de Quaresma és una delícia pels amants del bacallà. A tots els que els agrada el bacallà esqueixat es lleparan els dits amb el bacallà arrebossat. Una recepta molt senzilla per acompanyar amanides o plats de verdures.

Bacallà arrebossat

Ingredients

bacallà

ou

farina

oli

Elaboració

Posarem a remullar el bacallà, canviant tres vegades l'aigua perquè perdi tota la sal. Un cop net, tallat a tires, el passarem per ou batut, després per farina crua i després altra vegada per ou, i ho fregirem amb oli ben calent. Quan els retirem de la paella els posarem a escórrer en un paper de cuina, i ja estaran apunt per menjar, acompanyant una bona amanida o un bon plat de verdura.

Hi ha qui acompanya el bacallà arrebossat amb la salsa romesco que el sol acompanyar quan és esqueixat.

Bon profit!


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.