TORNAR

Bacallà amb espinacs, panses i pinyons

Dijous, 23 octubre 2014. 22:15. Redacció AnoiaDiari.

INGREDIENTS (per a 6 persones)

900 gr. bacallà salat

1 ½ Kg espinacs

200 gr. farina

3dl. oli

150 gr panses

100 gr pinyons

4 grans d’all

1 ceba petita

Sal

ELABORACIÓ

Heu de tenir el bacallà suficientment dessalat

Poseu les panses i el pinyons amb aigua durant dues hores.

Els espinacs, renteu-los bé i tingueu-los en sal durant mitja hora perquè treguin l’aigua.

Fregiu el bacallà enfarinat fins que quedi ben daurat.

Aprofiteu l’oli de la paella i poseu-lo en una cassola (millor de terrissa) ,afegiu-hi la ceba ben picada. Quan estigui sofregida ,afegiu-hi els alls, tallats també molt fins.

De seguida hi tireu els espinacs i ho aneu barrejant a poc a poc. Quan s’hagi reduït el volum a la meitat, afegiu les panses i els pinyons.

Poseu els talls de bacallà damunt dels espinacs afegint-hi mig potet d’aigua.

Tapeu-ho i que es cogui tot junt.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.