//Plugins sense CDN ?>
INGREDIENTS (per a 6 persones)
900 gr. bacallà salat
1 ½ Kg espinacs
200 gr. farina
3dl. oli
150 gr panses
100 gr pinyons
4 grans d’all
1 ceba petita
Sal
ELABORACIÓ
Heu de tenir el bacallà suficientment dessalat
Poseu les panses i el pinyons amb aigua durant dues hores.
Els espinacs, renteu-los bé i tingueu-los en sal durant mitja hora perquè treguin l’aigua.
Fregiu el bacallà enfarinat fins que quedi ben daurat.
Aprofiteu l’oli de la paella i poseu-lo en una cassola (millor de terrissa) ,afegiu-hi la ceba ben picada. Quan estigui sofregida ,afegiu-hi els alls, tallats també molt fins.
De seguida hi tireu els espinacs i ho aneu barrejant a poc a poc. Quan s’hagi reduït el volum a la meitat, afegiu les panses i els pinyons.
Poseu els talls de bacallà damunt dels espinacs afegint-hi mig potet d’aigua.
Tapeu-ho i que es cogui tot junt.