//Plugins sense CDN ?>
La primera proposta tindrà lloc el dimecres 19 de gener, a les 19h, i serà la presentació del llibre 'Després de classe', de l’economista i professor Toni Argent. En aquesta obra, i fruit de la seva experiència, l’autor fa balanç del món de les classes de reforç i de tot allò que envolta el fracàs escolar. A les pàgines del llibre es compara el nostre model educatiu amb el d’altres països i s’alerta de la llei del mínim esforç que segons l’autor impera avui entre els alumnes.
La igualadina Concepció Ramió serà la protagonista de la segona presentació, la del llibre 'Cànons líquids i còsmics'. Es tracta d’un volum que recull dotze cànons presentats en dos formats, l’un per als cantaires i l’altre per als mestres, amb propostes pedagògiques. Elisabet Farrés és la il·lustradora d’aquesta obra que es donarà a conèixer el divendres, 28 de gener, a les 19h, en un acte organitzat per la llibreria Llegim...?
L’endemà, dissabte 29, a les 11:30h, la Biblioteca acollirà la presentació del llibre infantil 'Aleix, ja n’hi ha prou!', de Lídia Arroyo i Sílvia Pla. És tracta d’un acte adreçat tant als nens i nenes com als seus pares, una hora del conte especial organitzada per l’associació de famílies de nens amb dèficit d’atenció o hiperactivitat de l’Anoia, TDAH, que ja ha fet diverses conferències a la Biblioteca.
La darrera proposta adreçada a les famílies i educadors serà la conferència 'Superdotació intel·lectual: reptes per al desenvolupament integral d’aquests infants', el dimecres 26 de gener, a les 19h. La psicòloga Laura Tejedor donarà pautes per minimitzar els problemes que pateixen aquests infants, com el fracàs escolar o la baixa autoestima. Aquesta xerrada l’organitza l’Associació de Professionals de la Psicologia de l’Anoia.