TORNAR

Braç de crema

La cuina de la iaia

Diumenge, 7 octubre 2012. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
La recepta d'aquesta setmana és per llepar-se els dits, i és que la iaia Núria ens proposa unes postres molt bones: braç de crema amb pasta de full. Pels que no els agradi la crema també hi ha altres alternatives a l'hora de fer aquest plat.

Braç de crema

Ingredients

1 làmina pasta de full

Crema catalana

Sucre

Sucre llustre

Rovell d’ou

Elaboració

Una vegada descongelada la làmina de full tirem sucre per sobre i estirem una mica la pasta amb l'ajuda del corró.

Col·loquem en una safata de forn (llauna) la pasta estirada, i al centre hi posem la crema, una mica espessa. Després despleguem la pasta en forma de braç i el pintem amb rovell d’ou. Ho posem al forn a 180 graus, fins que quedi daura

Un cop fred ho col·loquem a la safata de servir i tirem per sobre el sucre llustre

Apunt: la crema es pot substituir per poma cuita amb fruits secs, cabell d’àngel o melmelada


1 Comentaris

J

Joan

Santa Margarida de Montbui

11 d'octubre 2012.18:49h

Respondre

La iaia Núria com sempre ens fa venir salivera amb les seves receptes. Molt bé.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.