//Plugins sense CDN ?>

Ingredients per a 8 persones
2 quilos de patates
un pot de tomàquet fregit
maionesa
pebrot vermell escalivat
5 ous dus
olives sense pinyol
tonyina de llauna en oli d'oliva
Elaboració
Es bullen les patates pelades amb aigua i sal i quan són tovetes s'escorren i s'aixafen i es reparteixen damunt d'un drap (que sigui especialment net) mullat i escorregut. Les anirem repartint ben aplanades.
A damunt del llit de patata hi anirem posant una barreja que haurem fet amb la tonyina el tomàquet i una miqueta de maionesa, i amb molta cura anirem tombant el drap, cargolant la patata de manera que que quedi el farcit dins de les patates com un braç de pastisseria. Amb molt de compte el posarem en una safata ja per guarnir-lo per sobre amb ou du, pebrot, olives i maionesa.
Les olives, la tonyina i la maionesa fan que sigui un plat força lleuger, passador i estiuenc. Per acabar-hi de donar un toc de color podem posar enciam per les vores del braç de patata.
Bon profit!
Eulàlia
Igualada
20 de setembre 2009.12:47h
es bonissimm!!!!