TORNAR

Braç de patata

Dijous, 23 juliol 2009. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
En ple estiu el que ve més de gust són els plats freds. La iaia Montserrat ens en recomana un de molt fàcil de fer, molt econòmic i molt adequat per aquesta època de l'any. La presentació és força original, però s'ha d'anar en compte a no trencar el braç de patata a l'hora d'emplatar. 

Braç de patata

Ingredients per a 8 persones

2 quilos de patates

un pot de tomàquet fregit

maionesa

pebrot vermell escalivat

5 ous dus

olives sense pinyol

tonyina de llauna en oli d'oliva

Elaboració

Es bullen les patates pelades amb aigua i sal i quan són tovetes s'escorren i s'aixafen i es reparteixen damunt d'un drap (que sigui especialment net) mullat i escorregut. Les anirem repartint ben aplanades.

A damunt del llit de patata hi anirem posant una barreja que haurem fet amb la tonyina el tomàquet i una miqueta de maionesa, i amb molta cura anirem tombant el drap, cargolant la patata de manera que que quedi el farcit dins de les patates com un braç de pastisseria. Amb molt de compte el posarem en una safata ja per guarnir-lo per sobre amb ou du, pebrot, olives i maionesa.

Les olives, la tonyina i la maionesa fan que sigui un plat força lleuger, passador i estiuenc. Per acabar-hi de donar un toc de color podem posar enciam per les vores del braç de patata.

Bon profit!


1 Comentaris

E

Eulàlia

Igualada

20 de setembre 2009.12:47h

Respondre

es bonissimm!!!!

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.