TORNAR

Bunyols de carabassa

Dijous, 16 desembre 2010. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Aquesta setmana la iaia Montserrat ens fa una proposta original. Ens assegura que els bunyols de carabassa no els havia fet mai abans, i que els ha elaborat a proposta de l'avi, qui explica que en temps de guerra un senyor de pagès els en donava i que, qui sap si una mica també per la necessitat, els trobaven tan bons. La setmana que ve la recepta serà ben nadalenca.

Bunyols de carabassa

Ingredients

1 quilo de carabassa (de violí)

mig quilo de farina

aigua

sal

sucre

oli per fregir

Elaboració

Pelarem la carabassa de violí, és més fàcil si la posem una estona al forn perquè s'estovi. Un cop pelada, la bullirem o la courem al microones.

Barrejarem l'aigua i la farina i farem una massa espessa. Xafarem la carabassa i la barrejarem amb la farina i l'aigua, juntament amb un pessic de sal i un de sucre.

En una paella hi posarem oli, i quan sigui ben calent anirem tirant cullerades de la massa, i la fregirem, per totes dues bandes.

Acabats de treure del la paeela, els posem a escórrer sobre un paper de cuina i s'espolvoren amb sucre llustre.

Bon profit!


1 Comentaris

M

Maria

Igualada

21 de desembre 2010.12:16h

Respondre

Son bonissims!

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.