TORNAR

Cazón (peix fi) al cava

La cuina de la iaia

Dissabte, 14 juliol 2012. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Aquesta setmana expliquem la recepta d'un plat de peix. Per qui no sigui amant dels peixos, la iaia Núria els aconsella que el provin de fer per que el cava i l'enfarinat del peix li donen un gust més que bo. Bon profit.

Cazón al cava

Ingredients

4 talls de peix

Salsa de tomàquet

1got de cava

Julivert

Elaboració

Netegem el peix i el salpebrem. Per evitar que quedi insípid (característica d’aquest peix) hi s'hi pot afegir alguna espècie picant.

Passem per una paella la salsa de tomàquet i una vegada feta, la posem en una safata de forn. Tot seguit enfarinem el peix, el fregim i després el col·loquem a sobre de la salsa. Afegim el cava i tot ho posem al forn durant 10 minuts.

Una vegada cuit i abans de servir-ho, hi posem un pomell de julivert per donar-hi un toc de color.


1 Comentaris

J

Joan Santmaure

Santa Margarida de Montbui

19 de juliol 2012.14:01h

Respondre

Un plat sencill i segurament molt bó com tot el que fa la iaia Nuria.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.