TORNAR

Conill amb llenegues i pèsols

Dijous, 5 març 2009. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
anoiadiari·cat i els supermercats Super Mas comencen avui una nova secció, anomenada 'La cuina de la iaia'. Cada dijous, Montserrat Tomàs ens proposarà una nova recepta culinària. Per començar, ens proposa un suculent 'conill amb pèsols i llenegues'. Esperem que us agradi i si proveu la recepta, ja ens explicareu què tal ha sortit! Bon profit!

Ingredients per a 8 persones

- 2 o 3 conills a trossos petits

- mig kg de pèsols congelats

- 1 kg de llenegues (si no és època les tenim congelades)

- 2 cebes

- una cabeça d' alls

- oli, sal i pebre

Per la picada

- Ametlles

- Avellanes

- Una presa de xocolata

- Alls tendres

- julivert

Elaboració

Es posa el conill en una cassola a fregir, prèviament salpebrat.

Quan comenci a rossejar s' hi tiren les cebes i els alls a trossos.

A part es bullen els pèsols en mig potet d' aigua i sal.

Quan les cebes i els alls rossegen s' hi escorre l' aigua dels pèsols perquè vagin fen "xup-xup".

Les llenegues descongelades les fregirem amb all i julivert i juntament amb els pèsols ho tirarem a la cassola continuant a foc baix. Després fem la picada i amb una mica d' aigua ho afegirem al conill.

S’ha de vigilar que no s’agafi i remenar-ho constantment mentre s’acaba de coure.


13 Comentaris

M

M teresa

Rubi

19 de març 2024.13:43h

Respondre

Els alls téndres per la picada quants es posen Un O dos? I és posen amb cru xaifats?

M

M teresa

Rubi

19 de març 2024.13:43h

Respondre

Els alls téndres per la picada quants es posen Un O dos? I és posen amb cru xaifats?

E

Edurne

Ciutat de Mèxic

4 d'octubre 2010.16:19h

Respondre

I qué fem amb la xocolata?

N

Natàlia

Donosti

8 de març 2009.23:25h

Respondre

clar que si!
jo també la seguiré ben a prop.
estaria bé que fessiu unes quantes receptes de plats senzillets per joves.. amb una mica d’aqui i una miqueta d’allà que quedi algo bo i dongui... Llegir més resultat..!

mua

m

maria o.

8 de març 2009.22:25h

Respondre

Gracies per fer-me recuperar aquesta recepta tant de casa nostra.
Espero amb delit la propera.
El meu agraïment a l’Avia.

M

Maria

6 de març 2009.13:52h

Respondre

Bona iniciativa !! Poseu receptes de reposteria bones i ben fàcils de preparar. Gràcies

M

Maria

Igualada

6 de març 2009.10:49h

Respondre

M’agradaria que publiqués receptes de reposteria bones i ben senzilles de fer.Gràcies

C

Caterina

5 de març 2009.23:36h

Respondre

nyaaaaaammm!!

R

Rita

Igualada

5 de març 2009.23:01h

Respondre

Felicitats per aquesta nova secció!
Aquest conill sembla que ha de ser molt bo.
Ja ho anirem seguint cada setmana.

L

Laia

Vilanova del camí

5 de març 2009.15:22h

Respondre

bona secció! a veure si apareixen més plats econòmics per aquesta època de crisi!

M

Maria

Igualada

5 de març 2009.10:22h

Respondre

Què bo!!!!!

S

Sònia

Vilanova del Camí

5 de març 2009.09:55h

Respondre

Bona secció!!, ja ens anirem guardant les receptes!!

E

Ernest

Igualada

5 de març 2009.08:25h

Respondre

Ummm... Ja em fa venir gana!

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.