TORNAR

Conill amb mostassa

La cuina de la iaia

Diumenge, 4 novembre 2012. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
La iaia Núria aquesta setmana ens porta un plat molt gustós, de poca dificultat i que s'elabora amb poc temps. És una recepta ideal per els amants de la mostassa. Animeu-vos a cuinar i que vagi de gust!!!

Conill amb mostassa

Ingredients

1 conill

1 got petit de mostassa

60 g mantega

mig got vi blans

sal i pebre

Elaboració

Rentem, trossegem i eixuguem el conill. Després el cobrim amb la mostassa pels dos costats.

Untem una safata de forn amb 40 g de mantega i col·loquem els talls de conill a sobre, afegint sal i pebre. Seguidament distribuïm la resta de mantega per sobre els talls i ho posem al forn durant 20 minuts a 180 graus. Passat aquest temps tirem el vi blanc deixant-lo que es cogui 20 minuts més.

A l'hora de presentar el plat podem utilitzar plats individuals amb la seva ració corresponent que acompanyarem amb verdures saltejades o amb el guarniment al gust de cadascú.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.