//Plugins sense CDN ?>

Ingredients (per 6 persones)
un pollastre fet a trossos
un conill fet a trossos
3 paquets de escalunyes (cebes petites)
mig quilo de múrgoles
xocolata
oli d'oliva
herbes (les que soleu fer servir)
sal i pebre
un raig de conyac
mitja copa de vinagre
Elaboració
Salpebrarem els trossos de pollastre i de conill i els rossejarem a la paella, amb oli d'oliva i els reservarem. A la mateixa paella rossejarem les escalunyes, i les múrgoles, que prèviament haurem bullit, ja que són un pèl tòxiques si no es fan bullir.
Quan hagin rossejat una mica, hi afegirem els talls de carn, un raig de conyac i deixarem reduir una estona; hi afegirem el mig vas de vinagre i també mig vas d'aigua i les herbes (orenga, alfàbrega, farigola...).
Deixarem que es vagi fent, i ho tastarem de sal i d'acidesa. Per corregir hi podem afegir una mica de sucre o bé la xocolata ratllada, no gaire. També podem afegir-hi, si volem, una picada d'ametlles i alls, tot i que s'ha de vigilar bé que no s'enganxi el rostit.
Bon profit!