TORNAR

Crema de carabassa

Dijous, 2 desembre 2010. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Ara que n'és la temporada, la iaia Montserrat ens proposa una recepta amb carabassa. N'hi ha de moltes classes, però heu d'assegurar-vos que compreu de les més dolces. Una recomanació de la cuinera és que compreu les que tenen forma de violí.

Crema de carabassa

Ingredients

un quilo de carabassa (o més) sense pela

3 porros

3 patates grosses

crema de llet o formatge cremós

oli d'oliva

sal

Elaboració

Posarem els porros tallats a trossos en una olla amb una mica d'oli d'oliva (podeu fer servir olla a pressió o no), i quan estiguin una mica dauradets hi afegirem les patates i la carabassa a trossos, que es fregeixin també una miqueta, no massa. Després hi afegierm aigua que ho cobreixi, sal al gust i ho deixarem bullir. Si ens agrada més aviat clareta hi podem afegir aigua si veiem que s'ha evaporat.

Quan estigui tovet ho triturarem ben finet, la corregirem de sal si cal i per servir-la hi afegirem la crema de llet o el formatge tou pel damunt.

Bon profit!


1 Comentaris

A

Amèlia

Igualada

5 de desembre 2010.11:17h

Respondre

De moment imprimeixo la recepta mentre espero que acabin de madurar les carabasses.
Gràcies

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.