//Plugins sense CDN ?>

Ingredients
un quilo de carabassa (o més) sense pela
3 porros
3 patates grosses
crema de llet o formatge cremós
oli d'oliva
sal
Elaboració
Posarem els porros tallats a trossos en una olla amb una mica d'oli d'oliva (podeu fer servir olla a pressió o no), i quan estiguin una mica dauradets hi afegirem les patates i la carabassa a trossos, que es fregeixin també una miqueta, no massa. Després hi afegierm aigua que ho cobreixi, sal al gust i ho deixarem bullir. Si ens agrada més aviat clareta hi podem afegir aigua si veiem que s'ha evaporat.
Quan estigui tovet ho triturarem ben finet, la corregirem de sal si cal i per servir-la hi afegirem la crema de llet o el formatge tou pel damunt.
Bon profit!
Amèlia
Igualada
5 de desembre 2010.11:17h
De moment imprimeixo la recepta mentre espero que acabin de madurar les carabasses.
Gràcies