//Plugins sense CDN ?>

Ingredients
12 creps
1/4 q xampinyons
1 ceba
farina
llet
sal
Elaboració
1.- Tallarem la ceba petita i la posarem a la paella perquè es dori. Quan ja estigui, afegirem els xampinyons també tallats ben petits. Els deixarem coure dos o tres minuts. En aquest punt afegirem una cullerada de farina fins que quedi una mica torrada, seguidament hi posem la llet per espessir.
2.- Tallarem els creps per la meitat posant-hi una cullerada del farcit al mig. Els doblegarem en forma de paperina, i els podem servir acompanyats d'una mica de farina.
Elaboració dels creps
125 g farina
¼ l llet
2ous
50 g mantega
En un bol posarem tots els ingredients menys la mantega i els remenarem bé.. Un cop ja estigui tot barrejat, afegirem la mantega desfeta, com si fos oli. La pasta ja és a punt per fer les Creps. Amb aquestes quantitats, en surten nou.