TORNAR

Creps amb Xampinyons

La cuina de la iaia

Dissabte, 8 octubre 2011. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
La iaia Núria ens sorprèn aquesta setmana amb un plat senzill, ràpid però que queda bé en qualsevol ocasió. Els Creps de Xampinyons són una bona opció per sorprendre els comensals i oferir-los un menjà sa.

Creps amb xampinyons

Ingredients

12 creps

1/4 q xampinyons

1 ceba

farina

llet

sal

Elaboració

1.- Tallarem la ceba petita i la posarem a la paella perquè es dori. Quan ja estigui, afegirem els xampinyons també tallats ben petits. Els deixarem coure dos o tres minuts. En aquest punt afegirem una cullerada de farina fins que quedi una mica torrada, seguidament hi posem la llet per espessir.

2.- Tallarem els creps per la meitat posant-hi una cullerada del farcit al mig. Els doblegarem en forma de paperina, i els podem servir acompanyats d'una mica de farina.

Elaboració dels creps

125 g farina

¼ l llet

2ous

50 g mantega

En un bol posarem tots els ingredients menys la mantega i els remenarem bé.. Un cop ja estigui tot barrejat, afegirem la mantega desfeta, com si fos oli. La pasta ja és a punt per fer les Creps. Amb aquestes quantitats, en surten nou.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.