//Plugins sense CDN ?>

Ingredients
4 cuixes de pollastre
4 préssecs
una ceba2 alls
un got de vi
1/2 litre de brou o aigua
mantega
boles de patata cuita
un manat d’herbes aromàtiques
sal i pebre
Elaboració
Tallem tres préssecs a quatre talls i el quart a trossos petits
Salpebrem les cuixes, les daurem en una cassola amb oli. Quan estiguin un xic cuites afegim la ceba tallada junt amb l’all, els trossos petits de préssec i el manat d’herbes. Ho voltegem unes quantes vegades tot junt afegint-hi un got de vi. Ho deixem evaporar per incorporar el brou o l'aigua, i ho deixem coure una mitja hora.
Un cop cuit retirem les cuixes juntament amb les herbes aromàtiques. Seguidament triturem la salsa que queda a la cassola i, a la mateixa, hi tornem a posar les cuixes.
Per un altre costat agafem una paella amb mantega i marquem els trossos de préssec per les dues cares. Una vegada fet, hi posem unes patates rodones acorant la guarnició.
Es serveix segons es veu a la fotografia o segons el vostre gust.