TORNAR

"Ensaladilla" russa i cabrit arrebossat

Dijous, 18 novembre 2010. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Dues receptes. Aquesta setmana la iaia ens proposa un primer plat i un segon, senzills i que s'acompanyen bé l'un amb l'altre. Una "ensaladilla" russa de les ràpides i costelles de xai, però arrebossades. Qui s'hi pot resistir?

Ensaladilla russa i cabrit arrebossat

Ingredients

una ensaladilla congelada

ous

pebrot

tonyina

maionesa (de pot o casolana)

costelles de xai

ou

farina blanca

farina de galeta

sal i pebre

oli

Elaboració

L'ensaladilla que acompanyarà aquestes costelles és una ensaladilla de bossa, congelada, a la que hi afegim ous durs (un per comensal), pebrot escalivat i tonyina. La maionesa la servirem a part.

Les costelles de xai, les salpebrem, les passem per farina blanca, després per ou batut i per farina de galeta, i les fregirem amb oli ben calent.

Un plat ràpid i senzill, perfecte per fer un dinar amb poca estona.

Bon profit!


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.