//Plugins sense CDN ?>

Va ser una setmana especial: envoltats d’estris de cuina, davantals, aliments, receptes i plena de sorpreses que els va permetre aprendre molt.
Durant una setmana van poder fer tallers de cuina, fer experiments amb el menjar, treballar la mesura i la capacitat, el vocabulari dels estris i dels procediments de la cuina, conèixer la piràmide dels aliments i confeccionar menús saludables, saber menjars i aliments típics d’altres llocs, escoltar i inventar-se contes amb elements propis de la cuina...
D’altra banda també van visitar la cuina i els cuiners del “Somiatruites” i de “Mas Vivencs”, van anar a “Cal Fum” i a la Pastisseria de “Cal Fidel Serra” i van rebre la visita dels cuiners de “Cal Roure”. Cal destacar la visita que va fer la reconeguda Ada Parellada, que va fer un taller molt interessant amb els alumnes de cicle mitjà.
El dijous, tota l’Escola (excepte la Llar d’Infants) van anar d’excursió al Món Sant Benet i a la Fundació Alícia, on van poder fer alguns tallers relacionats amb l’alimentació i la cuina. Aquestes activitats també es van combinar amb una gimcana esportiva.
Finalment la setmana es va acabar amb la projecció d’una pel·lícula i amb una xocolatada en la que els pares també hi van ser convidats.