//Plugins sense CDN ?>

Ingredients
una espatlla de be desossada
cansalada
pebrot (vermell o el que tingueu)
sal i pebre
oli d'oliva
fruits secs
ceba
cordill
llenegues
Elaboració
Primer de tot farcirem l'espatlla de be que la tindrem desossada. Hi posarem el pebrot vermell a tires, la cansalada i els fruits secs, però hi podem posar el què tinguem a mà. Enrotllarem la carn i ho lligarem ben fort amb un cordill, i posarem la carn en una cassola amb cebes talladetes, a enrossir.
Quan estigui torradet, no gaire, ho posarem al forn, si pot ser en una cocotera, sinó en la mateixa cassola i tapada amb paper d'alumini, i que es vagi coent, poc a poc, i que quedi toveta.
Quan estigui cuiteta, ja la podem deixar refredar, i millor a la nevera, així quan la tallem a rodanxes no se'ns desmuntarà. Abans de servir-la, tallada, posarem els talls en una cassola, amb la mateixa ceba a fer una mica de xup-xup, i unes llenegues. Mirem de no deixar-ho molta estona que sinó se'ns desfaria.
Bon profit!