//Plugins sense CDN ?>

Ingredients per 6-8 persones
1 kg d'espinacs
1 kg de mongetes seques o cigrons (pes en cuit)
1 col-i-flor
6 talls de cansalada viada
Elaboració
Agafarem els espinacs frescos (també es pot fer amb espinacs congelats però no són tan bons, és clar) els rentarem, els bullirem, els escorrerem i els deixarem reposar. Les mongetes també es poden comprar cuites, però la iaia anima a tothom a fer-les a casa, recordant que s'han de posar en remull amb aigua freda la vigília de coure-les i al moment de fer-les, posar-les amb aigua neta i fer-los arrencar el bull tres vegades (afegint-hi aigua freda quan arrenqui el bull, el què tradicionalment se'n diu "espantar-les") i després deixar-les fer xup-xup amb el foc baix fins que siguin tovetes, moment en què hi afegirem la sal. Sinó també es poden fer a l'olla pressió, que és més ràpid.
La col-i-flor la farem a l'olla pressió amb no massa aigua, sal al punt i una cullerada de sucre per sobre, que la fa fa més digestiva.
En una paella fregirem la cansalada, panses i pinyons i ho tirarem per sobre de les verdures i el llegum al moment de servir-ho.
Bon profit!