//Plugins sense CDN ?>

El treball guanyador és un resum del crèdit de síntesi dut a terme en els laboratoris del Milà i Fontanals, en què fa un estudi comparatiu entre diferents aliments de marques blanques i de marques comercials consumits en l'esmorzar per determinar quins presenten la millor relació qualitat-preu. S'analitzen diferents mostres de llets i cereals (proves físico-químiques, microbiològiques, organolèptiques, control d'etiquetatge i envàs).
Es conclou que la qualitat d'un producte no sempre depèn de si és marca blanca o comercial. Actualment el consumidor té molta informació i valora molt les proves organolèptiques (olor, sabor, color...). Dels cereals estudiats, els més valorats han estat els de marca comercial (millor etiquetatge, més saludables i resultats més bons en les proves de tast). Quant a les llets analitzades, els resultats han estat molt similars, i per tant, es considera que la llet de marca blanca presenta una relació qualitat-preu més bona.
Els premis CIRIT els atorga el Consell Interdepartamental de Recerca i Innovació Tecnològica de la Generalitat amb l'objectiu de fomentar l'esperit científic del jovent. Aquests premis estan pensats per reconèixer l'esforç dels alumnes que, sota la tutela del professorat, duguin a terme un projecte de recerca que els permeti l'aplicació dels coneixements propis dels seu cicle.