TORNAR

Faves a la catalana

Dijous, 15 abril 2010. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Amb la represa de la normalitat després de les vacances de Setmana Santa, la iaia Montserrat ens presenta aquesta vegada una proposta culinària molt nostrada, les faves a la catalana. Veureu que l'elaboració és ben senzilla, com bona part de les propostes de casa nostra.

Faves a la catalana

Ingredients

2 kg de faves novelles

1 trosset de cansalada

1 " de botifarra crua

1 " de botifarra negra (no massa)

1 raig de moscatell, mistela o vi blanc dolç

3 cebes tendres

3 alls tendres

1 tomàquet madur

1 ramet de menta

Elaboració

Primer sofregirem la cansalada i la botifarra crua. Quan estiguin rossetes hi posarem el alls i les cebes a torrar una miqueta, i després el tomàquet i la menta.

Després hi afegirem un raig de vi dolç i que redueixi una estona. Al final les favetes esgrunades que vaigin fent xup-xup, i si cal, hi tirem una miqueta d'aigua. Li afegirem per últim la botifarra negra.

I ja ho podrem servir. Bon profit!


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.