TORNAR

Filet de porc

La cuina de la iaia

Diumenge, 30 setembre 2012. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
La iaia Núria ens explica una recepta per llepar-se els dits. És un plat on el producte bàsic és el filet de porc acompanyat de xampinyons. Tot plegat li dona un gust excel·lent. Bon profit!

Filet de porc

Ingredients

Un filet

100 g xampinyons

1 cullerada maizena

1 vas petit de vi blanc

¼ l de brou

tomàquet

all

pa

Elaboració

Tallem el filet a daus gruixuts i després els passem per la paella, que ja està untada amb mantega. Un cop cuits els reservem.

En un caçó posem un quart de litre de brou per desfer la maizena i ho posem a coure fins que quedi espès. En aquest punt afegim dues cullerades de tomàquet concentrat, ho remenem bé i ho rectifiquem de sal i pebre .

Seguidament netegem els xampinyons, els tallem en quatre trossos i els posem en una paella per fregir-los junt amb un all trinxat. Una vegada cuits els posem al cassó.

Tallem el pa a llesques i les torrem. Una vegada torrades les posem al plat, a sobre d’elles la carn reservada, acabant-ho amb la salsa dels xampinyons.

Aquest plat es pot adornar amb unes patates fregides tallades a daus o simplement unes verdures.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.