//Plugins sense CDN ?>

Ingredients
Un filet
100 g xampinyons
1 cullerada maizena
1 vas petit de vi blanc
¼ l de brou
tomàquet
all
pa
Elaboració
Tallem el filet a daus gruixuts i després els passem per la paella, que ja està untada amb mantega. Un cop cuits els reservem.
En un caçó posem un quart de litre de brou per desfer la maizena i ho posem a coure fins que quedi espès. En aquest punt afegim dues cullerades de tomàquet concentrat, ho remenem bé i ho rectifiquem de sal i pebre .
Seguidament netegem els xampinyons, els tallem en quatre trossos i els posem en una paella per fregir-los junt amb un all trinxat. Una vegada cuits els posem al cassó.
Tallem el pa a llesques i les torrem. Una vegada torrades les posem al plat, a sobre d’elles la carn reservada, acabant-ho amb la salsa dels xampinyons.
Aquest plat es pot adornar amb unes patates fregides tallades a daus o simplement unes verdures.