//Plugins sense CDN ?>

Ingredients
1 kg de vedella (que es pugui tallar ben fina)
6 cebes
mig quilo de pastanagues
4 o 5 tomàquets
mig quilo de carn picada de porc amb pebre o botifarra crua
unes quantes avellanes
moixernons (si són secs els haurem de deixar una estona en remull)
3 ous dus
2 pomes golden
farina
oli, sal i pebre
Elaboració
Tallem la vedella ben fina per poder fer els farcellets i la salpebrem.
A part fem una mica de sofregit amb una de les cebes i hi afegim la carn picada, els ous dus tallats a trossets, una o dues pomes golden ben tallades (depèn de la mida de les pomes) i les avellanes picades.
Anirem farcint els farcellets i hi posarem un escuradents perquè no s’obrin; els enfarinem i els fregirem a la paella amb abundant oli. Els reservem i fem servir el mateix oli per fregir la resta de les cebes i els tomàquets.
Quan la ceba i el tomàquet s’han fregit, hi afegim aigua, la suficient com perquè després es cobreixin els farcellets; amb aquesta aigua fem un caldo. Ho passem per un colador xinès i posem el suc i els farcellets en una cassola a fer xup xup, juntament amb les pastanagues tallades a rodanxes i els moixernons.
Hi podem afegir una picada d’ametlles o pinyons, però ho afegim cap al final perquè no se’nse agafi.
Els farcellets estaran cuits quan els notem tovets.
Bon profit!