//Plugins sense CDN ?>

Ingredients
8 g de llagostins – 500 g de rap – 200 g de moixernons – 2 cebes – pastanagues – 3 tomàquets madurs – una branqueta d’api – 8 cullerades rema de llet – 1 capeta de conyac – 100 g de mantega – 1 dent d’all – 12 ametlles - llorer, farigola i julivert
Elaboració
1. Posar la mantega en una cassola i fregir-hi els llagostins, pitjar els caps perquè treguin la substància. Retirar-los i pelar-los.
2. Amb el mateix greix que ha quedat a la cassola s’hi afegeix una mica d’oli per fer un sofregit amb: la ceba, la pastanaga, l’api, els tomàquets i un lligam de la farigola i el llorer,; s’hi tira el conyac i es flameja. Seguidament s’hi tita una mica d’aigua desant-ho bullir uns minuts, tot seguit es passa per el xinès.
3. Tornar a posar la salsa al foc afegint-hi la picada d’ametlles i l’all, els llagostins, el rap feta tacs, els moixernons saltejats i la crema de llet. Es deixa coure tot junt a foc suau uns 5 minuts. Aquest plat es serveix calent.
Iaia, molt bona recepta, per llepar-hi els dits.
Amb la carretera nova no es tarda gaire en anar a Vilanova i la Geltrú. En el Mercat del Mar, a no gaires metres de la platja es compren llagostins,... Llegir més rap i altre feix frec i a bon preu. I més des de els canvis que hi hagut en alguna peixeteria de prestigi de la Conca que vol fer l’agost durant tots els mesos de l’any. Ho dic perquè en vaig sortit força escaldada.
montse
igualada
9 de gener 2012.11:07h
quan diu ”les moixernons saltejats” vol dir que prèviament s’han fregit amb una mica d’allet???? gràcies.