//Plugins sense CDN ?>

Ingredients
8 galtes (si poden ser desossades)
8 grans d’all
1 porro
2 cebes (mitjanes)
2 pastanagues
2 tomàquets madurs petits
1 branca d’api
1 fulleta de llorer
¼ de branqueta de canyella
1 branqueta de farigola
1 pot de moixernons assecats
1 got de vi blanc
½ litre de brou
Elaboració
Agafem una safata d’anar al forn hi posarem: un fons de ceba tallada a Juliana, els 8 grans d’all, el tomàquet, l’api a daus i la pastanaga a rodanxes; hi escamparem la farigola, el llorer i la canyella. Al damunt hi posarem les galtes salades i empebrades. Hi tirarem a sobre un raig d’oli.
Ho enfornarem a uns 200 graus durant una hora, vigilant que no s’agafi; quan falti un quart d’hora hi afegirem el vi blanc. Passat aquest temps, traurem les galtes i les reservarem. Desgreixem la cassola (en treiem l’oli).
En el pot de la batedora trinxem les verdures ajudant-nos una mica amb un raig de brou perquè corri bé el túrmix. Ho passarem pel xinès posant-ho a la cassola, afegint-hi el brou (si cal), així com els moixernons prèviament remullats, fent-hi fer el xup-xup fins que comprovem amb un punxó que les galtes ja són tendres. Rectifiquem de sal i pebre.