TORNAR

Lasanya d'amanida

La cuina de la iaia

Dissabte, 15 octubre 2011. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Les receptes de la iaia Núria ens porten aquesta vegada un plat divertit, sa, bo i original. Es tracta d'una lasanya gens convencional feta a base d'ingredients de l'hort. Una amanida presentada de manera diferent o una lasanya amb ingredients diferents.

Lasanya d'amanida

3 plaques de canalons per persona

fulles d’enciam variades

2 tomàquets forts i madurs

½ q de gambes cuites i pelades

oli, sal, vinagre i mostassa

Elaboració

1.- En un recipient posem l’oli, el vinagre, la mostassa i la sal, ho emulsionem i afegim els brots de l’enciam tallats.Ho deixem reposar uns minuts perquè tot s’impregni.

2.- muntem el plats individuals i posem una capa de pasta de canelons, una capa d'amanida (tomàquet i enciam), a sobre una altra capa de canelons i a sobre, una altra vegada amanida. Tancarem el plat amb una nova capa de pasta de canelons.

3.- Podem guarnir el plat posant en tot el vol julivert picat


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.