//Plugins sense CDN ?>

Ingredients
un quilo d'espinacs (millor dels frescos)
plaques de pasta per lassanya
pinyons
panses
cansalada
farina
mantega o margarina
llet
sal i oli
Elaboració
Rentarem bé les fulles d'espinacs. la iaia ens recomana aprofitar el tronc ja que és la part més gustosa d'aquesta verdura. Un cop nets els posarem a bullir, amb sal i poca aigua. No els bullirem gaire i quan estiguin tovets els escorrerem i els deixarem refredar. Aquest pas el podem fer d'un dia per l'altre.
En una paella fregirem uns trossets de cansalada, panses i pinyons, que els afegirem als espinacs. Si volem els podem saltejar una mica a la paella també.
La pasta de lassanya l'haurem remullat prèviament i podrem muntar els sostzres. Anirem alternant una capa de pasta i una d'espinacs fins que tinguem tota la safata del forn coberta.
Per damunt hi afegirem la beixamel, que haurem fet enrossint amb mantega i margarina una cullerada sopera de farina i afegint-hi després llet i un polsim de pebre negre i nou moscada. Finalment posarem formatge ratllat al damunt de tot i ja ho podrem enfornar fins que ens quedi gratinadet.
Bon profit!