//Plugins sense CDN ?>

Ingredients
un rap grosset
sal
pebre vermell
llorer
3 o 4 alls
espàrrecs blancs per acompanyar
maionesa
Elaboració
El rap el comprarem a la peixateria, on demanarem que treguin l'espina del mig i si pot ser, que ens lliguin els dos trossos. Si no ens el donen lligat, ho podem fer a casa, amb un cordillet prim o un fil blanc gruixut. Un cop lligat, el salarem pels dos costats i el passarem, volta i volta, per un plat amb pebre vermell, perquè agafi el color de les llagostes.
Posarem el rap a coure en una cassola, amb força oli d'oliva, els alls només tallats pel mig, no cal pelar-los, i unes 3 o 4 fulles de llorer. Procurarem que rossegi de tots dos costats, i per acabar-lo de coure el posarem al forn.
La iaia ens recomana servir el rap bo i fred, tallat a rodanxes, amb uns espàrrecs blancs i maionesa per acompanyar. Aquesta vegada, per la presentació ens hi ha afegit uns llagostins de veritat, bullits amb aigua i sal.
La iaia ens recorda que amb l'aigua dels llagostins i del peix, quan el bull, en fa moltes vegades una fideuà.
Bon profit!
amelia
igualada
13 de maig 2010.23:00h
de moment tinc la recepta impresa, ja només falta provar-la.
segur que sortirà boníssima....