TORNAR

Llomillo amb melmelada de gerds o maduixes

Dijous, 2 juliol 2009. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Heu provat mai de barrejar carn rostida amb melmelada enlloc de salsa? Doncs això és el que ens proposa aquesta setmana la iaia Montserrat. Llom o costella i una salsa de melmelada, de gerds o maduixes. No és gens complicat i quedareu molt bé.

Llom amb melmelada

Ingredients

comprarem tot una canya de llom

o un costellam sencer escapçat nomes que tingui l'os de costat del llom

mantega 50 grams

sal i pebre

un pot de melmelada del que més ens agradi

Elaboració

Posarem sal i pebre al tall sencer i a continuació el posarem amb una greixonera o una plata del forn i l'untarem tot ell de la mantega. Un cop ben untat ja el podrem posar al forn a coure.

L'anirem mirant i tombant-lo perquè quedi cuit de tots costat. Si veiem que ja comença a rossejar es l'hora de posar-hi la melmelada per sobre i tornar-lo al forn, perquè s’acabi de coure tot junt, que quedi tot daurat. El suc que haurà fet la carn el servirem ben calent a part i el tall l'anirem tallant a la taula, del gruix que demani cada comensal

Recordeu que si fem servir costella, la melmelada queda més aguantada a damunt la carn, però si cau a la safata endolceix la salsa i també li és bo.

Bon profit!


3 Comentaris

m

marc

igualada

8 de juliol 2009.18:14h

Respondre

Amb melmelada de taronja amarga és, també, boníssim

M

Maria

Igualada

8 de juliol 2009.14:24h

Respondre

Per mi tambe el millor, ja tots ho esperem els diumenges!!!

N

Natàlia

7 de juliol 2009.15:59h

Respondre

per mi el millor!!! bonissim!

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.