//Plugins sense CDN ?>

Ingredients
comprarem tot una canya de llom
o un costellam sencer escapçat nomes que tingui l'os de costat del llom
mantega 50 grams
sal i pebre
un pot de melmelada del que més ens agradi
Elaboració
Posarem sal i pebre al tall sencer i a continuació el posarem amb una greixonera o una plata del forn i l'untarem tot ell de la mantega. Un cop ben untat ja el podrem posar al forn a coure.
L'anirem mirant i tombant-lo perquè quedi cuit de tots costat. Si veiem que ja comença a rossejar es l'hora de posar-hi la melmelada per sobre i tornar-lo al forn, perquè s’acabi de coure tot junt, que quedi tot daurat. El suc que haurà fet la carn el servirem ben calent a part i el tall l'anirem tallant a la taula, del gruix que demani cada comensal
Recordeu que si fem servir costella, la melmelada queda més aguantada a damunt la carn, però si cau a la safata endolceix la salsa i també li és bo.
Bon profit!
marc
igualada
8 de juliol 2009.18:14h
Amb melmelada de taronja amarga és, també, boníssim