//Plugins sense CDN ?>

Ingredients
Canya de llom
1 llauna de pinya en almívar
sal i pebre
Elaboració
La canya de llom la tindrem una mica congelada, ja que d'aquesta manera és més senzill fer els talls a la carn com si fos un llibre, salpebrarem la carn i dins de cada "full" hi posarem mitja rodanxa de pinya en almívar.
El posarem en una safata i cap al forn, fins que rossegi una mica. El traurem un moment del forn, per tirar-li per damunt el suc de la pinya de llauna i el deixarem al forn, mig-baix perquè es vagi acabant de coure. No l'hem de deixar assecar ja que és bo que quedi una mica tou del mig.
Per servir-lo acabarem de tallar els "fulls" del llibre de llom i els servirem amb una mica del suc que s'hagi fet a la mateixa safata del forn.
Bon profit!
CONTESTANT AL JOAN TINC QUE DIRLI QUE JO SEMPRE POSO EL FORN BEN FORT I NO TINC GAIRE ESTONA EL TALL A DINS AMB EL FOC ENCES L’APAGO I EL DEIXO QUE S’ACBI DE COURER APAGAT PDERO TAMBE EL VIGILO... Llegir més QUE ESTIGUI AL PUNT ARA SI ES PEIX ESTARA MENS ESTONA QUE LA CARN LA VERITAT ES QUE NO MIRO MAI EL TEMS SERA QUE SOC MUNA MIQUETA DESCUIDADA I HO MFAIG TOT D’INERSIA
Iaia: agraïré que quan facis plats que han d’anar al forn, digui’s a quina temperatura ha d’estar i quanta estona. Gràcies
Montserrat Mateu
Igualada
22 d'abril 2010.08:09h
He fet les faves a la catalana,i han quedat
”bonìsimes”.¡Gracies iaia Montserrat!