TORNAR

Llomillo amb pinya

Dijous, 18 febrer 2010. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Una vegada més la iaia ens proposa un plat que combina la carn amb la fruita. La dolçor de la pinya acompanya la carn de llom, o llomillo com és per a molts conegut . Una manera original de servir la carn i que no us portarà gaire feina.

"Llomillo" amb pinya

Ingredients

Canya de llom

1 llauna de pinya en almívar

sal i pebre

Elaboració

La canya de llom la tindrem una mica congelada, ja que d'aquesta manera és més senzill fer els talls a la carn com si fos un llibre, salpebrarem la carn i dins de cada "full" hi posarem mitja rodanxa de pinya en almívar.

El posarem en una safata i cap al forn, fins que rossegi una mica. El traurem un moment del forn, per tirar-li per damunt el suc de la pinya de llauna i el deixarem al forn, mig-baix perquè es vagi acabant de coure. No l'hem de deixar assecar ja que és bo que quedi una mica tou del mig.

Per servir-lo acabarem de tallar els "fulls" del llibre de llom i els servirem amb una mica del suc que s'hagi fet a la mateixa safata del forn.

Bon profit!


3 Comentaris

M

Montserrat Mateu

Igualada

22 d'abril 2010.08:09h

Respondre

He fet les faves a la catalana,i han quedat
”bonìsimes”.¡Gracies iaia Montserrat!

M

MONTSE IAIA

IGUALADA

18 de febrer 2010.23:25h

Respondre

CONTESTANT AL JOAN TINC QUE DIRLI QUE JO SEMPRE POSO EL FORN BEN FORT I NO TINC GAIRE ESTONA EL TALL A DINS AMB EL FOC ENCES L’APAGO I EL DEIXO QUE S’ACBI DE COURER APAGAT PDERO TAMBE EL VIGILO... Llegir més QUE ESTIGUI AL PUNT ARA SI ES PEIX ESTARA MENS ESTONA QUE LA CARN LA VERITAT ES QUE NO MIRO MAI EL TEMS SERA QUE SOC MUNA MIQUETA DESCUIDADA I HO MFAIG TOT D’INERSIA

J

Joan

Igualada

18 de febrer 2010.09:41h

Respondre

Iaia: agraïré que quan facis plats que han d’anar al forn, digui’s a quina temperatura ha d’estar i quanta estona. Gràcies

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.