TORNAR

Lluç farcit

Les receptes de la iaia Núria

Dissabte, 10 març 2012. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Aquesta setmana toca peix. La iaia Núria ens proposa un plat fàcil, original i sa, lluç farcit amb gambes i espinacs. Bon profit! 

Ingredients:

4 lloms de lluç – 8 gambes – un grapat d’espinacs - fumet – 1 cullerada de crema d’arròs – oli – sal – pebre

Elaboració

1.- Després de netejar els lloms de lluç, els partim per la meitat tot fent dos filets, els salem i els reservem.

2.- Pelem les gambes i les fregim en una paella, quan ja hi hem donat unes voltes, afegim els espinacs; rectifiquem de sal i pebre.

3.-Fem una salsa amb el fumet i la crema d’arròs que facilita que la salsa quedi lligada.

4.- En una safata de forn es col·loquem una part del filet i a sobre d’aquests repartim el farcit i ho tapem amb l’altre filet. Tirem la salsa per a sobre i ho posem al forn durant 15 minuts. A partir d’aquí ja podem formar el plat.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.